Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gaziler Günü Kutlandı

Gaziler Günü Kutlandı

Düzce’de 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

19.09.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanlığı adına Zabıta Müdürü Sedat Polat ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Vedat Nefesoğlu anıta çelenk koydu. Törene gazi ve şehit yakınları da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Vedat Nefesoğlu canlarını vatan uğruna feda etmeye hazır olduklarını kaydederek "Mustafa kemal Atatürk'e Mareşallik unvanı ve Gazi unvanı verilişinin 93. Yılını kutluyoruz. Bu gün bu aziz vatana canlarını adayanlara kutlu olsun. Biz gaziler olarak bugün de birlik ve beraberliğimizi korumak için aynı inanç ve istekle düşmanlarımızın kanını akıtmaya, canımızı vatan uğruna feda etmeye hazırız" dedi.

Düşman tehdidinin bugün daha yoğun olduğunu vurgulayan Nefesoğlu, şöyle konuştu: "Şehit kanlarıyla rengini alan bayrağımızın renginin son dönemlerde daha da katmerlendiğini görüyoruz. Ülkenin birliği ve toprak bütünlüğü gazilerimizin cesareti sayesinde sağlanmıştır. Gazilerimizin bu kahramanlık öyküsü genç nesillere rehber olacaktır." Program günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement