Gazilerden Kafaoğlu'na Plaket - Son Dakika
Yerel

Gazilerden Kafaoğlu'na Plaket

Gazilerden Kafaoğlu\'na Plaket

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Olağan Genel Kurulu’na yeniden Başkan seçilen Haydar Filiz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na plaket verdi.

23.02.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Olağan Genel Kurulu'na yeniden Başkan seçilen Haydar Filiz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na plaket verdi.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi ve Başkan Haydar Filiz güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fikrettin Kocaman ile birlikte genel kurula katıldı. Dernek Başkanı Haydar Filiz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu ve kendisi tarafından görevlendirilen bir personelin dernek binasında görev yaptığını söyledi. Filiz "Başkan Zekai Kafaoğlu bizi hiç geri çevirmedi ve ne söz verdiyse tuttu" diyerek katkılarından dolayı Başkan Kafaoğlu'na plaket takdim etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu da yaptığı konuşmada "Bir millet şehit yakınlarına, gazilere sahip çıkmıyorsa onun geleceği olamaz. Seçimden önce söylemiştik şimdi de söylüyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimiz ne istiyorsa onların hizmetkarıyız, emrindeyiz. Sizler için ne yapsak azdır. Bizim kültürümüzde, geleneğimizde, inancımızda bu var. Sizleri baş tacı etmemiz lazım. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapıyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Haydar Filiz emek ve hizmetlerinden dolayı Başkan Kafaoğlu'na derneğin rozetini takarak, kendisini derneğin "Fahri Üyesi" olarak kabul ettiklerini ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazilerden Kafaoğlu'na Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement