Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dualarla Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dualarla Göreve Başladı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dualarla Göreve Başladı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na seçilen Hasan Tahsin Usta, Fatih Cami Avlusu'nda bulunan Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa Türbesi'ni ziyaret ederek göreve başladı.

05.04.2014 13:25

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na seçilen Hasan Tahsin Usta, Fatih Cami Avlusu'nda bulunan Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa Türbesi'ni ziyaret ederek göreve başladı.

30 Mart yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığını Dr. Erhan Varol'dan devralan Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, Fatih camisinin avlusunda bulunan Pleven Kahramanı Gazi Osman Paşa'nın türbesini ziyaret etti. Ziyarete Gaziosmanpaşa Kaymakam Ahmet Deniz de Hasan Tahsin Usta'ya eşlik etti.

Fatih camisinde dualar ettikten sonra açıklamalar yapan Gaziosmanpaşa'nın yeni Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta "Türk insanının yüreğinde sevgisini 114 yıldır taşıdığı çok değerli büyüğümüz büyük komutan Plevne kahramanımız Gazi Osman Paşa'mızı 114. Yıldönümünde anıyoruz Allah rahmet eylesin. Böyle bir sevgi uzun yıllar insanların üzerinde taşıması ve gelecek nesillere bir miras olarak bırakmasıda bir sorumluluktur. İyiki böyle birilerinin evlatları torunları olarak bizde bu memlekette rahatça huzurlu bir şekilde yaşama imkanı bulmuş oluyoruz" şeklinde konuştu.

İlçenin Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa'nın ismi ile anılmasının onur verici olduğunu belirten Usta "İnşallah bizler de ilçemizde böyle iz bırakacak tarihte böyle anlamlı bir şekilde anılacak ve arkasından binlerce kişinin dua etmesine vesile olacak büyük Gazi Osman Paşa'lar yetiştirmesine vesile oluruz" dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ahmet Deniz ise konuşmasında, "Ben tekrar buradan Gazi Osman Paşa'mıza rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimize bu toprak üzerinde kanını akıtan can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa'nın yeni Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta vatandaşlar ile kısa sohbetler ederek ziyaretini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dualarla Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement