Geçmişten Bugüne Kültür Yayıncılığı Tartışılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Geçmişten Bugüne Kültür Yayıncılığı Tartışılacak

Kültür ve sanat sitesi "Dunyabizim.com"un düzenlediği Dünyabizim Buluşmaları'nda, "Geçmişten Günümüze Kültür Yayıncılığı" konusunu ele alınacak.

27.10.2014 17:54

Kültür ve sanat sitesi "Dunyabizim.com"un düzenlediği Dünyabizim Buluşmaları'nda, "Geçmişten Günümüze Kültür Yayıncılığı" konusunu ele alınacak.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, Bahçelievler Belediyesi'nin katkılarıyla her ay Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek buluşmaların ilki, yarın 19.30'da yapılacak.

Kültürün farklı alanlarında söz sahibi konuşmacıların konuk edileceği etkinlikte, kültür hayatının geçmişi ve geleceğini masaya yatıracak konuklar, geleceğe ilişkin projeksiyon çizecek.

Konusu "Geçmişten Günümüze Kültür Yayıncılığı" olarak belirlenen etkinliği, Küresel İletişim Merkezi Genel Koordinatörü Erhan Erken yönetecek. Söyleşinin konuşmacıları ise İz Yayınları yetkilisi Mehmet Kahraman, Sedir Yayın Grubu yetkilisi ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) ilk kadın yönetim kurulu üyesi Melike Günyüz ve İnsan Yayınları'ndan İsmail Akıncı olacak.

Programda kasım ayında "Sinema", aralık ayında "Geleneksel Sanatlar", Ocak 2015'te "Dergicilik", Şubat 2015'te "Radyoculuk", Mart 2015'te "Öykücülük", Nisan 2015'te "Yazarlık", Mayıs 2015'te ise "Televizyon Programcılığı" ele alınacak. Ayrıca her programda belirlenen konu başlığıyla ilgili 3-5 dakikalık sokak röportajları da katılımcıların beğenisine sunulacak.

Söyleşiler, herkesin katılımına açık olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Geçmişten Bugüne Kültür Yayıncılığı Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement