Gediz Meslek Yüksekokulu'ndan Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gediz Meslek Yüksekokulu'ndan Yıl Sonu Sergisi

Gediz MYO Moda Tasarım, Giyim ve Üretim Teknolojisi ve Tekstil Teknolojisi bölümleri öğrencileri bir dönem boyunca yaptıkları eserlerini sergiledi.

21.04.2014 11:41  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım, Giyim ve Üretim Teknolojisi ve Tekstil Teknolojisi bölümleri öğrencileri bir dönem boyunca yaptıkları eserlerini sergiledi.

Okul Müdürü Hamdi Melih Saraoğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerin bir yıl boyunca el emeği göz nuru yaptığı eserleri yıl sonu sergisinde sergilediklerini söyledi.

Mekatronik Bölümü'nün de hazırladığı robot, güneş ve rüzgar enerjisi ile çalışan bilimevi, güneş enerjisi ile çalışan televizyon, mini buzdolabı gibi cihazlarında sergilendiğini belirten Saraoğlu, "Bunların yanı sıra, uzaktan kumandalı halı temizleme robotu, öğrencilerin kendi imkanları ile yaptığı benzinli araba, zaman ayarlı çiçek sulama projesi yer alıyor. Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nün geliştirdiği yazılımlar, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencileri tarafından yapılan cilt bakım kremleri, parfümler, bitki çayları sunumunun yapıldığı yıl sonu sergisinde yer almaktadır."

Sergi açılışına, İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz ve diğer ilgililer katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gediz Meslek Yüksekokulu'ndan Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement