Geleceğin Kültür Elçileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Kültür Elçileri Sertifikalarını Aldı

Geleceğin Kültür Elçileri Sertifikalarını Aldı

ÇEKÜL Vakfı ile 2008 yılında "ETİ-ÇEKÜL Kültür Elçileri Programı"na katılan Büyükşehir Belediyesi, program kapsamında eğitimler ve gezilerle, "Kültür elçileri" yetiştirmeyi hedefledi.

19.05.2015 12:10  Güncelleme: 12:11

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin tarihinin daha iyi tanınması, tanıtılması ve nesilden nesile aktarılması için öğrencilere yönelik verilen "kültürel miras eğitimini" başarıyla tamamlayanlara sertifika verildi.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında 10 eğitmen eşliğinde, eğitimi başarıyla tamamlayan 59 lise ve 12 üniversite öğrencisine sertifikaları törenle verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay'ın da katıldığı etkinlikte ayrıca öğrenciler tarafından yapılan kentin tarih ve kültürünü yansıtan resimler, maket evler ile ürünler de sergilendi.

Gaziantep genelindeki, ilköğretim, lise ve üniversitelerdeki öğrencilerin yaşadığı kentin kültürel zenginliklerinin farkına varması, kentlilik bilinci ve kültürel kimlik duygusunun geliştirilmesini amaçlayan eğitim programında, bugüne kadar ilköğretim, lise ve üniversite olmak üzere toplamda 949 öğrenci faydalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleceğin Kültür Elçileri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement