Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2)

Gemerek\'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2)

Öğretmen ÜST KATTAN ALT KATA DÜŞMÜŞ Patlamanın olduğu binanın kooperatif olarak yapıldığı, beraberindeki diğer 2 bina ile birlikte bu yıl tamamlandığı ve 3 binanın ısınma sisteminin patlama olan binadaki kazandan sağlandığı öğrenildi.

01.01.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmen ÜST KATTAN ALT KATA DÜŞMÜŞ

Patlamanın olduğu binanın kooperatif olarak yapıldığı, beraberindeki diğer 2 bina ile birlikte bu yıl tamamlandığı ve 3 binanın ısınma sisteminin patlama olan binadaki kazandan sağlandığı öğrenildi.

Patlama binanın birinci katında bulunan Abdulah Kurt'a ait daireye büyük zarar verdi. Kazanın bulunduğu bodrum katının tüm duvarları ise yıkıldı. Binanın duvar parçaları çevredeki geniş bir alana yayıldı. Patlama sırasında kazanın üstündeki dairenin, söz konusu odasının tabanı ile tavanı parçalandı. Bu nedenle birinci katın üstündeki dairede kiracı olarak oturan öğretmen Resul Tuncer, patlama etkisi ile delinen tabanın çökmesiyle alt daireye düşürek yaşamını yitirdi.

Patlamanın büyük hasar verdiği birinci kat dairesindekilerin şans eseri binanın daha az hasar gölen odalarında bulunması nedeni ile kurtuldu. Patlamanın hemen ardından 5 katlı binanın tamamı boşaltıldı. Binadaki dairelerde oturanlar yan bloklar ile komşu ve yakınlarına sığındı. Binanın incelendikten sonra oturum izni konsunda karar verileceği belirtildi.

Öte Yandan Cumhuriyet Savcısı gözetiminde polisin incelemeleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mimar: öğretmenimize allah rahmet eylesin eşinene acilşifalar versin ben bu bubinanın sağlam oldunu düşünemiyorum ne tavanların perde demirleri çok zayıf teknik bilir kişi bunu görür ihmali olanlarda cezalandırılır 0 0 Yanıtla

Advertisement