Genç İş Adamı Verep'ten Düzcespor İçin Şampiyonluk Pirimi - Son Dakika
Yerel

Genç İş Adamı Verep'ten Düzcespor İçin Şampiyonluk Pirimi

Genç İş Adamı Verep\'ten Düzcespor İçin Şampiyonluk Pirimi

Düzce’nin genç iş adamlarından Serkan Verep, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Düzcespor için şampiyon olması dahilinde 10 bin TL şampiyonluk pirimi vereceğini söyleyerek bir kampanya başlattı.

05.03.2015 15:10

Düzce'nin genç iş adamlarından Serkan Verep, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Düzcespor için şampiyon olması dahilinde 10 bin TL şampiyonluk pirimi vereceğini söyleyerek bir kampanya başlattı.

Düzcespor şampiyonluk yolunda hızla ilerliyor. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara rağmen Kırmızı Lacivertli takımın iddiası sürüyor. İş adamı Serkan Verep'te takımın şampiyon olması durumunda 10 bin TL pirim vereceğini belirterek "Düzcespor uzun yıllardır olmadığı kadar güzel bir hava yakaladı. Taraftarlarda şampiyonluğa inandılar ve takımı destekliyorlar. Stat dolup taşıyor. Takımımız şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bende Düzce'nin genç bir işadamı olarak takımımıza bir nebze katkı sağlamak istedim. Şampiyon olmaları halinde 10 bin liralık şampiyonluk pirimi vereceğim" dedi. Genç iş adamı Serkan Verep'in bu çıkışı Düzcespor'a gönül veren tüm taraftarları sevindirdi. Taraftarlar, Düzcespor'a herkesin destek çıkması gerektiğini söylediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç İş Adamı Verep'ten Düzcespor İçin Şampiyonluk Pirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement