Genç İş Adamları Yenimahalle'de - Son Dakika
Yerel

Genç İş Adamları Yenimahalle'de

Genç İş Adamları Yenimahalle\'de

Siteler Genç İşadamları Derneği (SİTELERGİAD) Başkanı Hayri Bulut, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

19.11.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siteler Genç İşadamları Derneği (SİTELERGİAD) Başkanı Hayri Bulut, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Siteler'in genç iş adamlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, konuklarla Siteler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Siteler esnafının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Yaşar, "Siteler esnafının ve büyük üretim yapan firmaların kesinlikle bir araya gelmesi lazım. Siteler bir mobilya okuludur. Kalifiye elaman yetiştirmelisiniz ve burada çalışan çıraklara işi öğretmelisiniz. Yoksa eleman sıkıntısı çekerek, büyük firmalara yenik düşersiniz" dedi.

"SİTELER'DEKİ SIKINTI BİRLEŞMEYİ BİLMEYEN ESNAFTAN GELİYOR"

Siteler'in marka haline getirilmesi gerektiğini de belirten Yaşar, "Siteler eğer markalaşmak istiyorsa, herkes elini taşın altına koymalı. Siteler'deki sıkıntı birleşmeyi bilmeyen esnaftan geliyor. Reklam iyi yapılmalı. Ayrıca pazarlık payının çok olması da müşteride güveni azaltan nedenler arasında. Örneğin üzerinde 20 bin lira etiket bulunan bir oturma takımını satıcı pazarlıkla 12 bin liraya kadar düşürebiliyor. Bu da ister istemez insanın aklında soru işaretleri bırakıyor, nasıl fiyat bu kadar düşebildi diye. Bu yüzden müşteri için güvenilirlik de çok önemli. Bunlara dikkat edilmelidir" diye konuştu.

Yaşar'ın sözlerine katıldığını ifade eden Bulut da, "Bizler, bölgenin genç iş adamları olarak işte bu kötü gidişata dur demek ve Siteler'in rekabet gücünü yeniden arttırmak için çalışıyoruz. Siteler'in organize sanayi bölgesi statüsüne alınması başta olmak üzere, birçok önemli meselede desteğe ihtiyacımız var. Beraber bir araya gelerek başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Yaşar'a çiçek takdim eden heyet, Yaşar'a ağaç gövdesi üzerine lazer ile işlenmiş portresini de hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç İş Adamları Yenimahalle'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement