Genç Sanatçı Değer Deniz'in Katili Tanıdık Olabilir - Son Dakika
Güncel

Genç Sanatçı Değer Deniz'in Katili Tanıdık Olabilir

Genç Sanatçı Değer Deniz\'in Katili Tanıdık Olabilir

Beyoğlu'nda, evinde boğularak öldürülen ses sanatçısı Değer Deniz'in, tanıdığı bir kişi tarafından öldürüldüğü ihtimali güçlendi.

06.05.2015 15:35  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan Değer Deniz'in, cinayetinde ortaya çıkan bulgular tanıdığı bir kişi tarafından cinayetin işlenmiş olma ihtimalini kuvvetlendirdi.

CESEDİNİ KARDEŞİ BULDU

Olay, dün Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta 3 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, önceki gün saat 19.00 sıralarında çilingir yardımıyla girdiği evde ablasını, koridorda elleri bağlı öldürülmüş buldu.

ÇANTA KORDONUYLA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturma kapsamında ekipler, kadının çanta kordonu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de evde parmak izi çalışması başlattı.

KAPIDA ZORLAMA OLMADIĞI ANLAŞILDI

Komşularının ve tanıyan kişilerin ifadelerine başvuran polis, genç kadının müzisyenlik dışında Masaj Terapi Danışmanlığı yaptığı bilgisine ulaştı. Genç kadının,en son görüştüğü kişi ya da kişileri araştıran polis, evde yaptıkları incelemede dış kapıda herhangi bir zorlama izine ya da ev içinde herhangi bir dağınıklığa rastlamadı. Yapılan ilk incelemede evden bir şey alınmadığı tespit edildi.

TANIDIK BİRİ OLMA İHTİMALİ GÜÇLENDİ

Cinayetle ilgili somut veriler elde etmek amacıyla yakın çevredeki kamera görüntülerini toplayan polis, kapıda zorlama olmamasının, cinayetin tanıdık birinin işlenme ihtimalini kuvvetlendirdiğini söyledi. Değer Deniz'in bilgisayar ve cep telefonuda katille ilgili bir ipucu bulunma ihtimaline karşılık inceleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Sanatçı Değer Deniz'in Katili Tanıdık Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ercan: lan gerızekalılar genç veya olgun katledılmış sız neyı genç dıyorsunuz 1 0 Yanıtla
  • Deli: Allah rahmet eylesin.inşallah en kısa sürede bulunur katil ya da katilleri. 0 0 Yanıtla
  • POYRAZ: ORTADA BİR CİNAYET VAR SİZ YAS POLEMİ GEYİĞİ YAPUYOSUNUZ YUĞ BE YAŞI DERDİ SİZİMİ ..................................... 0 0 Yanıtla

Advertisement