Genç Kadının Kazası Sanal Alemde Olay Yarattı! - Son Dakika
Dünya

Genç Kadının Kazası Sanal Alemde Olay Yarattı!

Trafikte ilerlerken önündeki aracı bir an önce geçmeye çalışan kadın sürücünün kazası sosyal medyada alay konusu oldu.

07.10.2015 09:58  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın sürücülerin iyi bir şöfor olmadığı yıllardır tartışılan bir konu. Çoğu kadın sürücüler bu tezi yanlış çıkarsa da genç kadının yaptığı bu kaza tam bir fiyasko oldu.

Genç Kadının Kazası Sanal Alemde Olay Yarattı!

Son Dakika Dünya Genç Kadının Kazası Sanal Alemde Olay Yarattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adanalı01: hahahahahaaa ne kadar komik bi kaza yaaaa hahahahaaaa davetiyeler gelsinnn 2 3 Yanıtla
  • Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı
    14:12 Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi çağrısında bulundu ve Türkiye'nin Atina Deklarasyonu'nu ihlal ettiğini belirtti. SYRIZA, Miçotakis hükümetini şeffaf olmayan bir dış politika izlemekle suçladı.

  • Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı
    14:09 Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı

    Nijerya ordusu, Kaduna eyaletinde fidye için kaçırılan 87 kişiden 16'sının kurtarıldığını açıkladı. Operasyonun devam ettiği belirtilirken, Nijerya'da fidye için kaçırma olaylarına sıkça rastlanmasına rağmen insan kaçırma suçunun cezasının idam olduğu biliniyor.

  • Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor
    13:57 Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor

    Prenses Kate'in eşi Prens William ile yan yana yürürken gülümseyen bir videosu yayınlandı. Ancak çılgın komplo teorileri hala çevrimiçi platformlarda dolaşıyor. Bazıları videodaki kişinin vücut dublörü olduğunu iddia ederken, diğerleri yapay zeka kullanıldığını söylüyor. Kraliyet hayranları ise bu iddiaları kınamaktadır.

  • Belçika'da Diyanet Vakfı'na bağlı Kevser Camii'nin ruhsatı 'kötü yönetim ve mali ihmal' nedeniyle 1 yıl askıya alındı
    13:46 Belçika'da Diyanet Vakfı'na bağlı Kevser Camii'nin ruhsatı 'kötü yönetim ve mali ihmal' nedeniyle 1 yıl askıya alındı

    Belçika'da Flaman hükümeti tarafından, Ankara'nın müdahalesi nedeniyle eleştirilen Aalst şehrindeki Kevser Camii'nin ruhsatı, 1 yıllığına askıya alındı. Caminin ruhsatının askıya alınmasıyla görevli imamın maaşını ve oturma iznini kaybedebileceği belirtiliyor. Belçika Diyanet Vakfı, ruhsat kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.

  • Kazakistan'ın Barış Gücü, BM Golan Tepeleri'ndeki Görevine Başladı
    13:33 Kazakistan'ın Barış Gücü, BM Golan Tepeleri'ndeki Görevine Başladı

    Kazakistan'ın 139 askerden oluşan barış gücü, Birleşmiş Milletlerin (BM) Golan Tepeleri'ndeki Ateşkes Gözlem Gücü (UNDOF) misyonunda görevlerine başladı. Kazak askerler, Golan Tepeleri'ndeki BM Gözlem Üssü'nde tanıtım programı düzenlendi ve günlük görevlerine başladı. Kazakistan Parlamentosu tarafından onaylanan bu misyon, ülkenin ilk bağımsız barış gücü olarak tarihe geçti.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.


Advertisement