Genç Kıza "Arkadaşımıza Aşk Acısı Çektirdi" Diyerek Tecavüz Ettiler - Son Dakika
Yaşam

Genç Kıza "Arkadaşımıza Aşk Acısı Çektirdi" Diyerek Tecavüz Ettiler

Genç Kıza "Arkadaşımıza Aşk Acısı Çektirdi" Diyerek Tecavüz Ettiler

Sinop'ta üçü 18'inden küçük dört kişi, genç kıza tecavüz edip görüntülerini çekti. Olayı ise 'arkadaşlarını terk ettiği' gerekçesiyle intikam almak için yapmışlar.

02.06.2015 11:28  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta üçü 18 yaşından küçük dört kişi, arkadaşlarına 'aşk acısı çektirdiği'ni iddia ettikleri genç kıza 'intikam için' tecavüz etti. Korkunç olayda genç kızın şikâyetçi olmasını engellemek için cep telefonuyla kayıt yapan dört saldırgan da tutuklandı.

İsmail Saymaz'ın Radikal'de yer alan haberine göre, Sinop'un Ayancık ilçesinde lise ikinci sınıf öğrencisi S.D., ayrılmak istediği F.Ü. ile 25 Mayıs'ta bir parkta buluştu. F.Ü. otomobiline bindirdiği S.D.'yi boş bir araziye götürdü. F.Ü.'nün arkadaşları S.E., A.Y. ve M.O. yanlarına geldi.

TECAVÜZ EDİP CEP TELEFONUNA KAYDETTİLER

F.Ü.'nün arkadaşları genç kıza burada tecavüz etti ve kimseye anlatmaması için şantaj yapmak üzere de cep telefonu ile olayı kameraya kaydetti.

S.D.'nin şikayeti üzerine üçü 18 yaşından küçük dört saldırgan gözaltına alındı. Ayancık Sulh Ceza Hakimliği'nde ifadesi alınan F.Ü., genç kıza tecavüz etmediğini iddia etti. Saldırganlardan S.E. ise F.Ü.'nün öç almak amacıyla kendilerini davet ettiğini, bu arada M.O.'nun cep telefonu kamerasıyla çekim yaptığını anlattı. S.E., ifadesinde, "Açıkçası biz dört arkadaş S.D.'nin F.Ü'ye çektirdiği acıdan ötürü öcünü almayı kararlaştırmıştık" dedi. A.Y. ise S.D.'nin rızası ile ilişkiye girdiklerini savundu.

ŞİKAYETÇİ OLUNCA "BİZİ AFFET" DİYE MESAJ YOLLAMIŞLAR

Bu arada, F.Ü. ve S.E.'nin bir gün sonra, şikayetçi olacağını anlayınca S.D.'ye "Yaptıklarımıza pişmanız. Bunun nedeni de arkadaşlarımızı kıramamamız. Bizi affet" diye cep telefonu mesajı gönderdikleri ortaya çıktı.

4'Ü DE TUTUKLANDI

Üçü 18 yaşından küçük olan dört saldırgan "cebir ve şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cebir ve şiddet kullanarak kişiyi cinsel amaçlı yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı" suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu. (Kaynak: Radikal)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam Genç Kıza 'Arkadaşımıza Aşk Acısı Çektirdi' Diyerek Tecavüz Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yasar: Bunlara verilecek tek ceza suç organlarını kesmek bir daha böyle suç işleyemesinler kimsenin canı yanmaması için bu gerekli tecavüzcülere acımak yok böyle sapıklara verilecek ceza bu olmalı. 1 0 Yanıtla
  • SERKAN: BUNLAR İNSAN OLAMAZ YAZIKLAR OLSUN ŞEREFSİZLER BUNRI HADIMETMEKLAZIM 0 0 Yanıtla

Advertisement