Genç Uşakspor Antrenörü Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Genç Uşakspor Antrenörü Şahin Açıklaması

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de son 5 maçını kazanan Genç Uşakspor'un antrenörü Rüştü Şahin, birinci yarının son iki maçını kazanmak istediklerini söyledi.

23.11.2015 15:14

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de son 5 maçını kazanan Genç Uşakspor'un antrenörü Rüştü Şahin, birinci yarının son iki maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üsküdar Belediyespor karşısında çekişmeli bir maç oynadıklarını, sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Son 5 maçlarını kazandıklarını, takımın moralinin yüksek olduğunu ifade eden Şahin, birinci devrenin son iki maçını da galip tamamlamak istediklerini bildirdi.

Kendi sahalarında perşembe günü Ardeşen Gençlik ile mücadele edeceklerini belirten Şahin, "Dünkü galibiyet gerçekten önemliydi. Çıkışımızı sürdürüyoruz. Perşembe günü Ardeşen Gençlik ile, haftaya salı günü ise Kastamonu Belediyespor ile oynayacağız. İki maçı da kazanıp birinci yarıyı istediğimiz noktada kapatmak istiyoruz" dedi.

Ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda Üsküdar Belediyespor'u yenen Genç Uşakspor 5 galibiyet, 4 mağlubiyetle 6. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Uşakspor Antrenörü Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement