Gençler Özel Harekât Sınavı İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Gençler Özel Harekât Sınavı İçin Hazırlanıyor

Gençler Özel Harekât Sınavı İçin Hazırlanıyor

Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden polislik sınavına hazırlanan gençlere destek.Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, spor branşında Polislik ve Özel Harekât Sınavına hazırlanan gençlere kucak açtı.

15.11.2016 13:06

Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden polislik sınavına hazırlanan gençlere destek.

Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, spor branşında Polislik ve Özel Harekat Sınavına hazırlanan gençlere kucak açtı.

Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sınavlara hazırlanan tüm Oltulu gençlere sınav gününe kadar ücretsiz hizmet verecek.

Spor salonunda kurulan parkurda günlük antrenmanlarını yapan gençler, bu hizmetten ücretsiz yararlanıyor. Şimdilik 26 gencin kayıt yaptığı kursta bu sayının 100 ulaşması bekleniyor.

Yaklaşık bir ay önce yapılan kursa katılan gençlerden 7'si Polislik sınavında başarılı olurken Oltu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, kapılarını bu kez Özel Harekat sınavı için gençlere açtı.

Yoğun bir çalışma programıyla spor salonunda kurulan parkurda sınava hazırlanan gençler, bir taraftan sınava hazırlanırken diğer yandan ise güç ve kondisyon depoluyor.

Bu arada sınava hazırlanan gençleri, spor sınavında başarılı olmalarının ardından bir sonraki aşamada ise mülakat sınavı bekliyor. Sınavlara iki gün kalana kadar devam edecek kurs çalışmalarında gençler parkuru istenilen sürede tamamlamak için ter döküyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Özel Harekât Sınavı İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement