Gençlerbirliği'nde Erken Ayrılık - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nde Erken Ayrılık

Gençlerbirliği yönetimi sezon sonunda göreve getirdiği ve dün sezon açılışında takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.

10.07.2014 12:02  Güncelleme: 12:00

Gençlerbirliği yönetimi, Mehmet Özdilek'in ardından göreve getirdiği ve dün sezon açılışında takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.

TRANSFER KONUSUNDA ANLAŞAMADILAR

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bir araya gelen teknik direktörümüz Kemal Özdeş ve başkanımız İlhan Cavcav yaptıkları görüşmede oyuncu transferleri konusunda yaşanan anlaşmazlıklar dolayısıyla karşılıklı olarak yolları ayırmaya karar vermişlerdir" denildi.

MEHMET ÖZDİLEK'LE AYNI SORUNU YAŞADILAR

Manisaspor teknik direktörlüğü görevinde geçen sezonu PTT 1. Lig'de 7. sırada tamamlayan Özdeş ile "transfer" anlaşmazlığına düşen başkent yönetimi, Mehmet Özdilek ile de aynı konuda problem yaşamış ve görev süresi dolmadan genç teknik adamla yollar ayrılmıştı.

Gençlerbirliği\'nde Erken Ayrılık
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nde Erken Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • delifişek: ALLAH AŞKINA Bİ SON 15 YILA BAKIN EN FAZLA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİREN TAKIM KİM 7 0 Yanıtla
  • alican: Gençlerbirliği nin sonu amatör ligdir.bu kaçıncı lig başlamadan teknik direktör değiştirmesi.transfer elbette teknik direktörün de isteğiyle yapılır.gençlerbirliğin de ise herşey başkanın isteğiyle oluyor.istiyorki sıradan futbolcularla başarıyı yakalamak. 5 0 Yanıtla

Advertisement