Gençlerbirliği'nde Operasyon Sürüyor - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nde Operasyon Sürüyor

Gençlerbirliği\'nde Operasyon Sürüyor

Kırmızı siyahlı kulüpte Başkan Cavcav'ın teknik direktör Metin Diyadin ve Cem Onuk ile yolları ayırmasının ardından genel menajerlik sistemi de sona erdi Teknik direktörlük için "Şifo" ile an...

28.10.2013 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSA SAMUR - Gençlerbirliği'nde Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın teknik direktör Metin Diyadin ve Cem Onuk ile yolları ayırmasının ardından genel menajerlik sistemi de sona erdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, teknik direktör Mehmet Özdilek ile resmi sözleşmenin imzalandığı 25 Ekim Cuma günü İlhan Cavcav başkanlığında toplanan Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu, menajerlik sistemini değiştirdi.

Yönetim kurulu aldığı kararla, kırmızı-siyahlı ekibin Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmesinin ardından yolların ayrıldığı Cem Onuk'tan sonra genel menajerlik sistemine de son vererek, bu mevkinin görevlerini paylaştırdı.

Kurul, daha önce mentör olarak görev yapan Ali Ekber Düzgün'ü takım menajeri, oyuncu izleme ekibinde yer alan Ferda Ramanlı'yı teknik menajer ve dış ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Emrah Aksoy'u ise idari menajer olarak atadı. Kurul, Emrah Aksoy'a ayrıca kulüp genel müdürlüğü görevini de verdi.

-Arif Ölmez'e yeni görev

Gençlerbirliği'nde yapısal değişim Arif Ölmez'in futboldan sorumlu yönetici konumuna getirilmesiyle sürdü.

Cavcav başkanlığında toplanan kurul aldığı kararla Düzgün, Ramanlı ve Aksoy'u yönetim kurulu üyesi Arif Ölmez'e bağladı.

Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi konumuna getirilen Arif Ölmez, aynı zamanda 19 Mayıs Stadı'ndan da sorumlu olacak. Kulüp saymanı da olan Ölmez, kırmızı-siyahlı kulübün alt yapı için kurduğu şirkette yöneticilik de yapıyor.

-Görev tanımları

Başkent temsilcisinde bu değişikliklerin ardından görev tanımları da yapıldı.

Yeni tanımlamaya göre teknik menajer Ferda Ramanlı, kulüple teknik direktör arasındaki koordinasyonu sağlayarak, teknik direktör ile takım yapılanması ve transfer politikasını oluşturacak. Ramanlı ayrıca yönetim kurulu kararlarının uygulanmasından da sorumlu olacak.

Takım menajeri Ali Ekber Düzgün, futbolcularla teknik heyet ve teknik kadroyla yönetim kurulu arasındaki ilişkileri yönlendirecek.

İdari menajer ve genel müdür Emrah Aksoy ise Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlerbirliği arasındaki ilişkileri kurarak, kulüp idari işlerini yönetecek ve resmi yazışmaları yapacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nde Operasyon Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement