Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının ardındanGençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez "Hücumda daha dikkatli olabilsek ilk yarıda da oyun kopabilirdiTrabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Erken gelen gol tüm planlarımızı bozduGençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başardık, 3-1 galip geldik, 75'ten sonra Trabzonspor'un golü bulduktan sonra biraz daha rakibin baskısını da hissettik ama 15 dakikalık süreyi de iyi defans yaparak maçı bitirmeyi başardık dedi.

18.04.2016 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının ardından

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez "Hücumda daha dikkatli olabilsek ilk yarıda da oyun kopabilirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Erken gelen gol tüm planlarımızı bozdu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başardık, 3-1 galip geldik, 75'ten sonra Trabzonspor'un golü bulduktan sonra biraz daha rakibin baskısını da hissettik ama 15 dakikalık süreyi de iyi defans yaparak maçı bitirmeyi başardık dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez, Trabzonspor galibiyeti sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Güzel bir maçtı, kazanmamız gereken bir maçtı diyen Üzülmez, Maçtan önceki söylemimde 5 tane oyuncumun eksik olması bize sıkıntı yaratır mı diye kafamda açıkçası bir düşünce vardı. Oynayan oyunculara da güvenimiz vardı ama bugün gerçekten o eksikliği yaşatmayan oyuncu topluluğuna sahiptim. İyi mücadele ediyoruz, oyuna da golle başladık tabi bu biraz daha rahatlattı. Ondan sonraki dönemlerde biraz daha rahat oynadık. Hücumda daha dikkatli olabilsek ilk yarıda da oyun kopabilirdi. Net pozisyonlarımız var. Biz, geldiğimiz günden itibaren saha içerisinde belki de bu ligin kompaklık anlamında en iyi oynayanlarından biriyiz. Konyaspor takımını burada ön plana çıkarabiliriz. Top rakibe geçtiğinde topun arkasına geçerek defansif anlamda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan br oyuncu topluluğuna sahibim. Bunu yaptıktan sonra da kazandığımız toplarla da rakibin defansının arkasına atacağımız toplarla etkili olmaya çalışan bir takım kimliği içerisindeydik. Bugün bunu yaptık. Başardık, 3-1 galip geldik, 75'ten sonra Trabzonspor'un golü bulduktan sonra biraz daha rakibin baskısını da hissettik ama 15 dakikalık süreyi de iyi defans yaparak maçı bitirmeyi başardık. Mutluyuz, önemli işler başarıyoruz. 12'ncilik'ten 9'unculuğa çıktık. Biz elimimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kalan 5 haftada Gençlerbirliği takımı sorumluluklar içerisinde aynı şekilde yoluna devam edecektir şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise, Erken gol yiyince bütün planlarımız bozuldu. Gençlerbirliği bizden daha dirençliydi, maçı kazandı dedi.

Mandıralı, Gençlerbirliği maçında erken gelen golün tüm planlarını bozduğunu belirterek, Erken gol yiyince bütün planlarımız bozuldu. Gençlerbirliği bizden daha dirençliydi, maçı kazandı. Tebrik ediyorum şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement