Gençlerin Ruh Çağırma Seansı, Şeytan Çıkarma Ayiniyle Son Buldu - Son Dakika
Dünya

Gençlerin Ruh Çağırma Seansı, Şeytan Çıkarma Ayiniyle Son Buldu

İki genç, 'ruh çağırmaya yaradığına inanılan tahtayla' uğraşmalarının sonucunda 'şeytan çıkarma ayininin aktörleri oldular.

29.11.2016 15:23  Güncelleme: 15:46

Peru'nun Iquitos şehrinde, ölülerin ruhlarıyla iletişime geçmeyi eğlenceli bulan iki genç 'Ouija' tahtasını kullanmaya karar verdi. İsmi açıklanmayan gençler, Ouija tahtası hakkında anlatılan hikayelere inanmadıklarını ve test etmeye karar verdiklerini söyledi. Bir kitapta buldukları kullanım talimatlarını takip eden gençler, Ouija sayesinde şeytanla iletişime geçmeyi denedi. Bu denemenin sonucunda, gençlerin ele geçirilmeye dair bütün belirtileri gösterdiği iddia edildi.

YAKINLARI ÖNCE POLİSİ ARDINDAN RAHİBİ ARADI

Şoke edici görüntülerde, yerde uzanmakta olan gençler öfke nöbetleri geçirirken ve bedenleri kasılırken görülüyor. Gençlerin, kayda yansıyan görüntülerde küfürler ettiği ve yanlarına yaklaşmak isteyenlere tehditler savurduğu izleniyor. Gençlerin durumu karşısında dehşete düşen yakınları önce polis ardından da bir rahibi arayarak 'şeytan çıkarma ayini' uygulanmasını sağlıyor.

"OĞLUM SANKİ BAŞKA BİRİNİN SESİ İLE KONUŞUYORDU"

Yerel basına konuşan rahip, şeytanın iki kafadarın bedenlerine girmeyi başardığını, uyguladığı şeytan çıkarma ayininin cep telefonlarıyla kaydedildiğini hatta polis memurlarının ellerindeki iPad'i kullanarak ritüeli kameraya aldığını ifade etti. Gençlerden birinin annesi de yaptığı açıklamada, oğlunun sanki başka birinin sesi ile konuştuğunu belirterek: "Bu çocuk bana ait. Üç gün sonra oğlumu buradan alıp uzak bir yere taşınacağım çünkü bu çocuk benim." sözlerini dile getirdi.

RAHİP, GENÇLERİ KUTSAL SU KULLANARAK VE DUA EDEREK KURTARMIŞ

Protestan rahip, gençleri şeytandan kurtarmak için 'kutsal su' kullandığını ifade etti. Yerel basına yansıyan bilgilerde rahibin, sakinleşene kadar gençlerin bedeninin ve kalplerinin üzerinde incili tutarak birkaç saat boyunca dua ettiği belirtildi.

Gençlerin Ruh Çağırma Seansı, Şeytan Çıkarma Ayiniyle Son Buldu

Son Dakika Dünya Gençlerin Ruh Çağırma Seansı, Şeytan Çıkarma Ayiniyle Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement