Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Meydana Gelen Olay - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Meydana Gelen Olay

Bakanlık: "Çay ocağı çalışanlarından FB'nin tartışma sırasında bıçakla yaraladığı GÇ'ye ilk müdahale bakanlık doktor ve sağlık personeli tarafından yapılmış, hastaneye kaldırılan GÇ, tedavi altına alınmıştır"

16.12.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasında meydana gelen olayla ilgili, çay ocağı çalışanlarından FB'nin tartışma sırasında bıçakla yaraladığı GÇ'ye ilk müdahalenin bakanlık doktor ve sağlık personeli tarafından yapıldığı, hastaneye kaldırılan GÇ'nin tedavi altına alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, sabah saatlerinde meydana gelen adli olayla ilgili haberler yer aldığı, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapma ihtiyacı duyulduğu belirtildi.

Bakanlığa hizmet veren özel bir şirket mensubu iki çalışan arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir tartışma yaşandığı ifade edilen açıklamada, "FB isimli çay ocağı çalışanı aynı yerde hizmet veren GÇ ile tartışmıştır. Tartışma sırasında FB, çay ocağında bulunan bıçakla GÇ'yi yaralamıştır. Olaya bakanlığımız güvenlik personeli, doktor ve sağlık personeli ilk müdahaleyi yapmıştır" denildi.

Yaralı GÇ'nin, derhal ambulansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına, FB'nin ise güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilip gözaltına alındığı ifade edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Meydana Gelen Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement