Genel Tarama Sınavı'na 1000 Öğrenci Katıldı - Son Dakika
Güncel

Genel Tarama Sınavı'na 1000 Öğrenci Katıldı

Genel Tarama Sınavı\'na 1000 Öğrenci Katıldı

Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi'nde hem ücretsiz sınav oldular, hem de hediyeyi kaptılar.

17.05.2012 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'daki eğitim ve öğretim alanında ilklere imza atan Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi'nin 1000 ilköğretim öğrencinin katılımıyla ücretsiz olarak düzenlediği Genel Tarama Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri dağıtılmaya devam ediyor.

Sakarya'ya Eğitimde yeni bir soluk getiren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi tarafından Sakarya genelindeki tüm ilköğretim okullarında okuyan öğrenciler arasında ücretsiz olarak gerçekleştirdiği ve yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı Genel Tarama Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere hediyelerini dağıtmaya devam ediyor. Sınava katılan tüm öğrencileri hediyesiz bırakmayan Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; sınavda birinci gelen öğrenciye bir yıllık %100 eğitim bursu verirken, ikinci gelen öğrenciye %50 eğitim indirimi ve üçüncü gelen öğrenciye de %25 eğitim indirimi sağladıklarını söyledi. Şen ayrıca sınava katılan tüm öğrencilere de ADA AVM Panço'dan indirim kartı olmak üzere, Doğa Tıp, Mc Donalts, Rumeli Çanta, Net Eğitim ve FBA Oyuncak'tan da çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi.

Bire bir eğitim alıyorlar

Daima başarılı olduklarını, bunun sırrının da devamlı tercih edildikleri ve işlerinin ciddiye aldıklarının göstergesi olduğunu ifade den Kurucu Müdürü Erkan Şen; "Biz Sakarya'nın eğitiminde bir imza atarak, öğrenciye almadığı bire bir eğitim vererek, onun her şeyi ile ilgileniyoruz. Biz bu doğrultuda üstün özveri ve yüksek performans ile çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Bir velinin çocuğu için "Dersene, etüt, sosyal gelişim, eğlence ve özel ders merkezi" olarak aradığı her şeyin bir arada tek Sakarya Etüt Eğitim Merkezi kompleksidir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Tarama Sınavı'na 1000 Öğrenci Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement