Gıgabyte Z97x-Soc Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p - Son Dakika
Teknoloji

Gıgabyte Z97x-Soc Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p

Gıgabyte Z97x-Soc Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p

Gıgabyte Z97x-Soc Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p Özellikleri.

20.08.2014 07:07

Gıgabyte Z97X-SOC Genel Özellikleri

GIGABYTE 9 Serisi Overclocking Anakart

GIGABYTE Z87X-OC anakart, 2013 yılında HWBOT.org üzerinde # 1 en overclock anakart başarısının ardından, GIGABYTE 2 yeni Z97 tabanlı anakartlar overclock, Z97X-SOC KUVVETİ ve Z97X-SOC saldı. OC özellikleri ve kanama-kenar donanım tasarımı eşsiz bir dizi ile, GIGABYTE 9 serisi anakartlar overclock acemi kullanıcılar bile Pro gibi Overclock sağlayacaktır.

OC DIMM ve OC PCIe Anahtarı

Manuel kullanıcıların zahmetsizce fiziksel kaldırma uğraşmadan sistemden bellek DIMM'lerini devre dışı bırakmak için izin, ya da yüklü bellek DIMM her kanalı kapatın. OC PCIe Anahtarı: Overclock elle açmak veya her takılmış PCIe kulvar kapatabilirsiniz anakart, kullanıcıların fiziksel çıkarmadan bireysel grafik kartları devre dışı bırakmak için izin. LN2 ve su soğutmalı sistemlerde overclock yaparken bu özellikle yararlıdır..

OC Bağlan

OC Bağlan hızaşırtılabiliyor bakan anakart yakın tarafında iki USB konnektörleri konumlandırır. Bu daha kolay I/ O bir rahatsızlık olabilir overclock için ya da arka paneli erişen yere basitçe bir durum senaryoları içinde son bileşeni yüklemeden önce PC platformları ön testlerinde test açık tezgah yazılım, verileri kaydetmek BIOS'u veya yüklemek için yapar..

SATA Express Connector

GIGABYTE anakartları mevcut SATA teknolojileri çok daha üstün performans sağlar onboard SATA Express konnektörü bulunuyor. SATA Express veri transfer hızlarına sahip kenar SSD'ler kesim hızlı NAND flash teknolojileri darboğaz olmaz SATA 3 (6Gb/ s) oldukça yüksek 10Gb/ s, kadar. SATA Express SATA Express tabanlı sürücüler PCI-Express tabanlı sürücüler gibi benzer hızlarda gerçekleştirmek için izin, çok daha yüksek bant genişliği sağlamak için PCI-Express ve SATA faydalarını birleştirir..

Realtek ALC 1150 115dB SNR HD Audio

ALC1150 kullanıcıların PC mümkün olan en iyi ses kalitesi olsun sağlanması, 115dB SNR kadar olağanüstü bir ses dinleme deneyimi sunan yüksek performanslı çoklu-kanal High Definition Audio Codec. ALC1150 aynı anda destekleyen on DAC kanalları sağlar 7.1- kanallı ses çalma, artı ön panel stereo çıkış, bağımsız stereo ses çıkışı (çoklu akış) 2 kanal. İki stereo ADC entegre edilmiştir ve bir Akustik Yankı (AEC), Işın Şekillendirme (BF) ile mikrofon dizisi ve Gürültü Bastırma (NS) teknolojileri destekleyebilir. ALC1150 Ön diferansiyel çıkışı 115dB Sinyal-gürültü oranı (SNR) oynatma (DAC) kalite ve 104dB SNR kayıt (ADC) kalite elde etmek için Realtek özel konvertör teknolojisi içermektedir. .

Build-Arka Amplifikatör

Özel oyuncular için tasarlanmış, GIGABYTE 9 serisi Ultra Durable ™ anakartlar, yüksek kalitede profesyonel kulaklıklar kullanırken, oyunculara canlı ayrıntılar ve daha az bozulma ile dinamik bir ses dolgun aralığı vererek, 600? yükleri sürmek için mümkün olan yüksek kapasiteli bir amplifikatör kullanır..

10K Dayanıklı Siyah ™ Katı Caps

GIGABYTE 9 serisi anakartlar 10K saat garantili en az maksimum verimlilikle gerçekleştirmek için derecelendirilir mutlak iyi kalitede katı kapasitör entegre. Bu ultra-düşük ESR olursa olsun, onlar da Nippon Chemi-Con ve NICHICON özelleştirilmiş jet siyah ne kadar yüksek CPU yükü geliyor tanımakla kalmıyoruz..

5x (15µ) Altın Kaplama CPU Soket Tasarım

GIGABYTE 9 Serisi anakartlar bir altın ile donatılmıştır meraklıları aşınmış pimleri ve kötü kişiler hakkında herhangi bir endişeniz olmadan, CPU soketi mesai için mutlak güvenilirlik ve uzun ömürlü zevk anlamına gelir CPU soketi, kaplama..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Gıgabyte Z97x-Soc Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement