Gignac Resmen Açıkladı - Son Dakika
Spor

Gignac Resmen Açıkladı

Adı Galatasaray'la anılan Marsilyalı forvet André-Pierre Gignac'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

13.12.2014 15:28

Marsilya'nın bu sezon en golcü oyuncusu olan André-Pierre Gignac, Fransız kulübüyle anlaşamadı. Fransız basınına yansıyan haberlere göre Gignac'ın maaşında ücret indirimine yanaşmadığı belirtildi. Ekonomik kriz geçiren Marsilya’nın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcüden bonservis bedeli koparabilmek için oyuncuyu Ocak ayında satacağı tahmin ediliyor.

Menajeri 'ayrılacağız' dedi

Ayrıca Fransız basınında çıkan haberlere göre Gignac'ın menajerinin Fransız kulübüne sözleşme pazarlıkları sırasında ayrılmak istiyoruz dediği iddia edildi.

Andre Pierre Gignac için dört önemli kulübün Milan, Inter, Galatasaray ve Dinamo Moskova'nın Marsilya’nın kapısını çalmak için sıraya girmiş durumda olduğu da Fransa'daki iddialar arasında.

Gignac’ın takımdaki geleceği hakkında konuşan Marsilya Başkanı Vincent Labrune, Gignac 17 maçta 12 gol ile olağanüstü bir performans sergiliyor. Kalitesi ortada ve sözleşmesini uzatmak için çabalıyoruz. Onun takımdan ayrılması durumunda başka bir forvet almamız gerebilir. Bu da mali açıdan yine bizi zorlayacaktır.” dedi.

Galatasaray'a transferi mümkün mü?

Yaşadığı ekonomik sıkıntı yüzünden bir çok futbolcuyla yolları ayıracak olan Galatasaray'ın futbolcu satışlarından gelecek parayla transfer yapmak istediği aktarıldı. Devre arasında ancak iyi bir kaynak yaratılırsa transfer yapacak olan sarı kırmızılıların iyi bir forvet alması beklenirken Gignac'ın da adaylar arasında olduğu belirtiliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gignac Resmen Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement