Girensun'da Puanlar Paylaşıldı - Son Dakika
Spor

Girensun'da Puanlar Paylaşıldı

Girensun\'da Puanlar Paylaşıldı

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, golsüz eşitlikle sona eren Boluspor maçının ardından, iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

21.03.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, golsüz eşitlikle sona eren Boluspor maçının ardından, iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in 25. haftasında Girensunspor ile Boluspor'un 1'er puan paylaştığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Karadeniz ekibinin teknik patronu Sözeri, "Karşılaşmanın başından sonuna kadar çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Fakat istediğimiz 3 puandı ama onu alamadık. Karşılaşma golü atanın kazanacağı bir maçtı. Ancak iki takımda bunu başaramadı. Buna rağmen kora kor bir mücadele oldu. Rakip takımda deplasmanlarda iyi oynayan bir takımdı, bizde buna göre bir hazırlık yapmıştık. Oyuncularımız çalışmalarımız doğrultusunda iyi bir performans ve mücadele ortaya koydu. Bu mücadele karşısında yenilsek de oyuncularımı kutlayacaktım. Biz böyle mücadele ortaya koyduğumuzda kolay kolay hiçbir takım bizi yenemez. Maçın hakemine gelecek olursak da dönem dönem oyuncularda, teknik heyette olduğu gibi hakemlerimizde de iyi performans sergileyemeyebilirler. Hakemin art niyeti olduğunu düşünmesem de, bugün performansı tartışılabilir. Bugünkü sonucu da kesinlikle hakeme bağlayamayız" dedi.

BOLUSPOR CEPHESİ

Karşılaşmanın centilmence bir mücadeleye sahne olduğunu belirten Boluspor Teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Bu karşılaşma her iki takıma da yaramadı. Çünkü bu maç üst takımlardan kopmama maçıydı. Alt takımlardan kopma maçıydı. Ancak her iki takıma da beraberlikten çok galibiyet faydalı olacaktı. Bu açıdan her iki takımda istediği sonucu alamadı. Bizde buraya geçen haftaki 3 puanı telafi için gelmiştik. Ancak sahada centilmence müthiş bir mücadele vardı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" açıklamasında bulundu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Girensun'da Puanlar Paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement