Giresun'da Denizde Boğulan İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Denizde Boğulan İki Kardeş Toprağa Verildi

Giresun\'da Denizde Boğulan İki Kardeş Toprağa Verildi

İstanbul'dan tatil için gittikleri memleketleri Giresun'da denizde boğularak ölen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Naldemir toprağa verildi.

02.08.2015 19:23  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da denizde boğulan iki kardeş toprağa verildi

İstanbul'dan tatil için geldikleri memleketleri Giresun'da denizde boğularak ölen 16 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki Oğuzhan Naldemir toprağa verildi.

Olay dün Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki halk plajında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize giren Beyzanur ve Oğuzhan Naldemir akıntının da etkisiyle gözden kayboldu. Yapılan arama çalışmalarının ardından iki kardeşin cesedi bulundu. Giresun Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morgundan bugün alınan iki kardeşin cenazeleri Hisargeriş köyüne getirildi. Hisargeriş merkez camisindeki cenaze törenine Beyzanur ve Oğuzhan Naldemir'in annesi Sadiye, babası Mustafa, kardeşleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı öncesi basın mensuplarına konuşan baba Mustafa Naldemir, çocuklarını iki gün önce Giresun'a gönderdiğini ifade ederek, 'İki gün önce Giresun'u gezmeye geldiler ama göremeden öldüler. Plajlar güvenli olur. İki tane çocuğum gitti. Yarın bir başkası gidecek. Bu plajlarda önlem alınmalıö dedi.

Oğuzhan ve Beyzanur Naldemir, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi.

BELEDİYE VATANDAŞLARI FIRTINADA DENİZE GİRMEMELERİ KONUSUNDA UYARDI

Öte yandan Giresun Belediyesi, bugün Karadeniz'deki fırtına nedeniyle boğulma olaylarının önüne geçmek için anons yaparak vatandaşları denize girmemeleri yönünde uyardı. Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denize giren vatandaşlarla plaj işletmelerini yaşanabilecek boğulma vakalarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Denizde Boğulan İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Oksuz: Bu olaya şahit oldum yavruların denizden çıkatılmasına şahit oldum çok vahim bir durumdu ben hollandadan geldim tatil için bu kadar tedbirsizlik görmedim bu olayın peşinden 3 yetişkin kişi aynı yerde bogulma tehlikesi atlattık birgün de bu kadar olay fazlaydı buna bir önlem alsınlar plajlarda can yelekleri bile bulunmuyor gerçekten çok üzücü bir olay yaşandı Allahım annesine ablasına sabır versin onların çaresizliği gözümün önünden gitmiyo 0 0 Yanıtla
  • haci: Plajlardamasasandalya10tlbogulmalarbedavabelediyelerplajlarinedendenetlemiyorlarnerdecankurtaranlar 0 0 Yanıtla

Advertisement