Giresun'da Köylerin İçme Suyu İhtiyaçları Karşılanıyor - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Köylerin İçme Suyu İhtiyaçları Karşılanıyor

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, köylerde içme suyu sıkıntısının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.

24.07.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, köylerde içme suyu sıkıntısının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.

Gürel, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşırı sıcaklıklar nedeniyle oluşan kuraklık merkeze bağlı köylerde içme suyu sıkıntılarına neden olduğunu belirtti.

İl Özel İdaresi olarak köylerde yaşayanların içme suyu ihtiyaçlarına cevap verme adına tankerlerle su taşıma işlemi başlattıklarını aktararak,"Vatandaşlaruımızdan gelen taleplere anında cevap veriyoruz. Şuanda 5 tankerle birlikte merkeze bağlı köylerimizde bulunan depolara içme suyu götürüyoruz. Böylelikle köylerimizin içme suyu ihtiyacını hızla gideriyoruz" dedi.

Gürel, köylerde içme suyu sorunlarını en aza indirme hedefinde olduklarını dile getirerek,"Köylerimizden bize gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Vatandaşlarımız su sorunlarını köy muhtarları veya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüze ulaşarak bizlere iletebilirler" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun'da Köylerin İçme Suyu İhtiyaçları Karşılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement