Giresunspor Bakanı Bozbağ; "Transferler Kongreden Sonra" - Son Dakika
Güncel

Giresunspor Bakanı Bozbağ; "Transferler Kongreden Sonra"

Giresunspor Bakanı Bozbağ; "Transferler Kongreden Sonra"

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, transferler ve teknik direktör konularının hafta sonunda yapılacak genel kuruldan sonra belli olacağını söyledi.

22.06.2016 13:35

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, transferler ve teknik direktör konularının hafta sonunda yapılacak genel kuruldan sonra belli olacağını söyledi.

Genel kurula hazırlandıklarını belirten Başkan Bozbağ, yeni yönetimin belirleneceğini hatırlatırken şunları söyledi:

"Teknik heyet ve oyuncu konusunda geç kalmadık. Şu an sözleşmeleri devam eden 14 oyuncumuz var. Her takımdan ilerideyiz. Genel Kurul'un ardından da kulübü zarara uğratan değil aile ortamını bilen bir hocayle anlaşacağız. Çünkü 4 yıl boyunca kulübü borçlandırmadık. Görev alırsam takımı Süper Lig'e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Başkan olduğum sürece bu takım afaki para harcamayacak, borçlanmayacak. Aynı transfer politikası devam edecek. Yine çok bilinmeyen bir hoca, yine çok tanınmamış futbolcular ile bütçemize göre takım oluşacak."

Yabancı futbolcu konusuna da değinen Başkan Bozbağ, "Kadromuzda 2 yabancı oyuncu var. 3 oyuncu daha alacağız. Takip ettiğimiz ve görüşme yaptığımız 14 isim var. Teknik ekip göreve başladığında başta forvet olmak üzere 3 oyuncuyu kadromuza katacağız. Bayramdan sonra Bolu'da kampa giderek sezonun hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

- Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresunspor Bakanı Bozbağ; 'Transferler Kongreden Sonra' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement