Giresunspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Transfer Çalışmaları

Giresunspor\'da Transfer Çalışmaları

Kulüp Başkanı Bozbağ: "Önümüzdeki hafta içerisinde biri yabancı olmak üzere 4 futbolcuyu daha kadromuza katarak, transferi tamamlamayı hedefliyoruz"

19.07.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, gelecek hafta içerisinde biri yabancı olmak üzere 4 futbolcuyu daha kadrolarına katarak transferi tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Bozbağ, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen kurban kesim töreni sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, her sezon öncesi kurban kesimi yaparak, iyi ve başarılı bir sezon geçirmeyi arzu ettiklerini belirtti.

Giresunspor olarak PTT 1. Lig ile yeni bir başlangıç yapacaklarını kaydeden Bozbağ, "Bugün Allah kabul ederse kurbanımızı kestik. Bu sene de Giresun şehrinin yüzünü güldürmek için 'Bismillah' dedik. Ben çok umutluyum. Yeni bir kadro, yeni bir başlangıç, yeni bir aile kuruyoruz tekrar" dedi.

Transfer konusuna değinen Bozbağ, şunları kaydetti:

"Önemli oyuncular aldık, almaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde biri yabancı olmak üzere 4 futbolcuyu daha kadromuza katarak, transferi tamamlamayı hedefliyoruz. İki yabancı futbolcu aldık, bir oyuncu daha alacağız. Yabancı transferi gelecek hafta kesinlikle netleşecek. Hırvat, Brezilyalı ve Yunanlı üç forvetle görüşüyoruz. Üçüne de tekliflerimizi sunduk, cevap bekliyoruz. Biri ile anlaşacağız. Yine bir kaleci, bir sağ ve bir de sol bek alacağız. Belki bir de stoper alabiliriz. Böylelikle transferi tamamlayacağız." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement