Giresunspor, Sakaryaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor, Sakaryaspor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Sakaryaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

22.09.2014 18:34  Güncelleme: 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 24 Ekim'de, Türkiye Kupası 2. turunda deplasmanda Spor Toto 3. Lig takımlarından Sakaryaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sona erdi.

Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kupa maçında, lig karşılaşmalarında oynatmadığı futbolcuları sahaya süreceğini söyledi.

Yedek oyuncularla sahaya çıkarken maçı da kazanmak istediklerini dile getiren Birinci, "Her iki kulvarda devam etmek istiyoruz, nereye kadar gidebiliyorsak oraya kadar gitmek istiyoruz. İnşallah gruplara kalarak, Giresun'a 'dört büyük' takımdan birini getirmek en büyük hedefimiz" dedi.

Birinci, Türkiye Kupası'nda mücadelenin tek maçlı eleme usulüne göre yapıldığına dikkati çekerek, "Çok iyi futbol oynayabilirsiniz ama o anda kötü bir golle elenebiliyorsunuz. Oynayacağımız takım Sakaryaspor ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele ediyor. Tabi alt ligdeki takımlar, üst ligdeki takımlara karşı bu tip maçlarda çok daha hırslı oynuyorlar. İnşallah Sakaryaspor'u yeneriz" ifadesini kullandı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor, Sakaryaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement