Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

"Ligde bütçeleri milyon avrolarca olan, sadece santrforları bizim bütçemiz kadar olan takımlar var. Adamlarda tank, uçaksavar var, biz kuş lastiği ile ateş ediyoruz"

12.12.2014 17:06

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Ligde bütçeleri milyon avrolarca olan, sadece santrforları bizim bütçemiz kadar olan takımlar var. Adamlarda tank, uçaksavar var, biz kuş lastiği ile ateş ediyoruz" dedi.

Bozbağ, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret etti. Teknik direktör Erkan Sözeri ve bazı yöneticilerin de yer aldığı ziyarette Bozbağ, Aksu ile bir süre sohbet etti, kendisine verdiği desteklerden dolayı Aksu'ya teşekkür etti.

Bozbağ, burada yaptığı açıklamada, çok ciddi bütçeli takımların yer aldığı ligde Giresunspor olarak 6-8 milyon lira gibi mütevazı bütçeyle başarı mücadelesi verdiklerine değindi.

PTT 1. Lig'in artık ciddi bütçeli takımların ligi haline geldiğine dikkati çeken Bozbağ, şunları kaydetti:

"Ligde bütçeleri milyon avrolarca olan, sadece santrforları bizim bütçemiz kadar olan takımlar var. İstediğini alıyor, istediğine istediği parayı veriyorlar. Adamlarda tank, uçaksavar var, biz kuş lastiği ile ateş ediyoruz. Bütçesi yeterli olmasa da yüreği büyük insanların yaşadığı memleketin takımını iyi yerlere getirmek bizim görevimiz. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Bu sezon bitene kadar Giresunspor'u bulunduğu yerden daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız."

Aksu ise Giresunspor'a gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement