Giresunspor Kulübün Korsan Ürünlerini Satanlara Darbe Vuruyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor Kulübün Korsan Ürünlerini Satanlara Darbe Vuruyor

Giresunspor Kulübün Korsan Ürünlerini Satanlara Darbe Vuruyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’da borçların ödenmesinde ciddi kayıplar yaşatan yan ürünler ile ilgili Giresunspor ciddi önlemler alıyor.

15.10.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da borçların ödenmesinde ciddi kayıplar yaşatan yan ürünler ile ilgili Giresunspor ciddi önlemler alıyor.

Giresunspor'un lisanslı ürün satış mağazası Çotanak Store'deki satışlarda durgunluk olması ve ciddi paraların Giresunspor kasasına değil yan ürün satanlara gitmesi yönetimi harekete geçirdi. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ yaptığı basın toplantısında piyasada Giresunspor adını kullanarak ürün satanlara dava açacaklarını belirtti. Bozbağ yaptığı açıklamada "Giresunspor ürünlerini satan arkadaşlarda benim arkadaşım. Ben bu memlekette doğdum büyüdüm, hepsine hoşgörüyle baktım. Onlara, eğer bir malzeme alacaksanız Store'den alıp satın dedim. Ona da müsaade ediyorum. Giresunspor'un orijinal ürününü yapmadan yan ürün yapıyorsan, 20 güne kadar neler olacağını görecekler. İnsanlar bir ceza yemeden düzelmiyorlar. Onlar 'Mustafa Bozbağ bizim üzerimize gelmeyecek' zannediyorlar. Ben Giresunspor'un çıkarları neyse ona göre hareket ediyorum. Süper Lig'in arka bahçesindeyiz, buralara gelmek kolay değil. Onun için Giresunspor'un hakkını, hukukunu kimseye yedirmem. Yiyecek adam önce beni çiğneyecek. O kişilerle ilgili mahkemeye başvurumuzu yapacağız" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor Kulübün Korsan Ürünlerini Satanlara Darbe Vuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement