Giresunspor Passolig Tanıtım Standı Açıldı - Son Dakika
Spor

Giresunspor Passolig Tanıtım Standı Açıldı

Giresunspor Passolig Tanıtım Standı Açıldı

Giresunspor Passolig kartı tanıtım standı açıldı.

27.08.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresunspor Passolig kartı tanıtım standı açıldı.

Giresun, Atatürk Meydanı'nda kurulan ve üç gün boyunca faaliyetlerini sürdürecek olan Passolig Giresunspor kartına taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.

Stant ekibinden Şerafettin Çallak yaptığı açıklamada "Passolig'i halka tanıtmak için 3 gün boyunca buradayız. Burada anında kart başvurusu alacağız. Kartlar ise bir hafta sonra PTT Şubelerinden ya da buradaki gişelerden alınabilecek" dedi.

Passolig kartıyla ilgili her türlü sorulara da cevap verdiklerini belirten Çallak "Passolig ile ilgili en çok Passoligsiz maça girebilir miyim diye soruluyor. Özellikle gurbetçi vatandaşlarımız 'Ben sadece bir maça gideceğim' diyorlar. Artık Passolig'i olmayanlar güvenlik noktalarından içeri alınmayacak. İstediğiniz kadar takımın Passoligi alınabilir ancak aynı takımdan 2 tane Passolig alınamıyor. Bundan sonra stadyum gişelerinde satış noktalarımız olacak. Çotanak Store'deki satış noktamız çalışmaya devam edecek. Ayrıca iki adet gezici satış elemanımız olacak. Bu personellerde belirlenen noktalarda sürekli satış yapacaklar" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor Passolig Tanıtım Standı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement