Girişimciler ESOGÜ'nün Fikir Kampında Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Girişimciler ESOGÜ'nün Fikir Kampında Buluştu

Girişimciler ESOGÜ\'nün Fikir Kampında Buluştu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde "Eskişehir Fikir Üretme Kampı'" düzenledi.

23.03.2015 16:02  Güncelleme: 16:16

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde "Eskişehir Fikir Üretme Kampı'" düzenlendi.

80 girişimci adayının katıldığı kampın jüri üyeliğini Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Seraceddin Özcan, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Egemen Temizsoy ile Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Alper Özsoy, Yasin Becer gerçekleştirdi.

Düzenlenen fikir kampının yeni girişimci adayların oluşumuna zemin hazırlayacağını kaydeden Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Egemen Temizsoy, kurul olarak girişimciliğin desteklenmesi adına atılan her adımı desteklediklerinin altını çizdi. Eskişehir GKK'nın koordinatörlüğünü Eskişehir Sanayi Odası'nın yaptığının bilgisini veren Temizsoy, "Girişimciler olarak yeni girişimcilerin yanında olmak onlarla tecrübelerimizi paylaşmak için fikir kampında yer aldık. Söz konusu etkinlikte, Eskişehir'de engelsiz yaşam nasıl daha iyi olmalı ve Genç Dostu Eskişehir konularında girişimci adayları proje ürettiler. Proje, Uluslararası Girişimcilik Merkezi, Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Geliştirme Merkezi, ESOGU Genç Girişimciler Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirildi" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Girişimciler ESOGÜ'nün Fikir Kampında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement