Gitar Konseri: Gıordano Passını - Son Dakika
Kültür Sanat

Gitar Konseri: Gıordano Passını

Gitar Konseri: Gıordano Passını

GIORDANO PASSINIgitarGiordano Passini kendi jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden biridir.

28.09.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GIORDANO PASSINI

gitar

Giordano Passini kendi jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden biridir. 2011 yılında Frosinone Konservatuarından giter dalında diplomasını alır ve Pordenonen Tarrega'da uzmanlaşma gitar Akademisine kabul edilir. 2015 senesinde Roma'da bulunan seçkin S. Cecilia Konservatuarında "Çağdaş Müzik Yorumculuğu" 2.seviye master'ına kabul edilir.

Ricardo Gallén, Roland Dyens, Carlos Barbosa Lima, Walter Zanetti, Francois Laurent, Guido Fichtner, Johannes Tappert, Eduardo Eguez, Johannes Tonio Kreusch ve Adriano Del Sal gibi uluslararası alanda ün yapmış isimlerin düzenlemiş olduğu masterclass'lara katılmıştır. İtalya'da ve yurtdışında pek çok konser ve etkinliklerde sahne almıştır ve bir çok ödüle hak kazanmıştır. 2014 yılında 1900'lü yılların müziklerineden oluşan "Frammenti" adlı ilk CD sini yayınladı. İlk plağı pek çok radyo programında röportaj konusu oldu, bunlara arasında: Radio vaticana, Radio Kairos e Radio Tre'nin "Primo Movimento" yayınında. "Sei Corde" adlı derginin Nisan-Haziran 2015 sayısında Ermanno Brignolo plagın kazandığı buyuk başarı üzerine bir yazı yayınladı.

Kendi kurmuş olduğu Uluslararası klasik gitar festivalinin"Claxica" nın 2009'dan bu yana sanat yönetmenliğini yapmaktadır. Festivali kısa sürede önemli bir noktaya taşımış ve tüm dünyadan gelen çok önemli isimleri konuk olarak sunmuştur. Napolili keman ustası Alessandro Marseglia'nın gitarını kullanmaktadır.

Program

Serenata per un satellite B. Maderna

Due canzoni popolari catalane M. Llobet

Rossiniana n.1 M. Giuliani

Capriccio arabo F. Tarrega:

Recuerdos de la Alhambra F. Tarrega:

Sonata L. Brouwer

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Gitar Konseri: Gıordano Passını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement