Gizem Doğan'ı Unutmadılar - Son Dakika
Yerel

Gizem Doğan'ı Unutmadılar

Gizem Doğan\'ı Unutmadılar

22 Temmuz 2011 yılında Norveç’te terör saldırısında hayatını kaybeden Türk kızı Gizem Doğan, ölümünün 3. yıl dönümünde memleketi Gaziantep’te anıldı.

22.07.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz 2011 yılında Norveç'te terör saldırısında hayatını kaybeden Türk kızı Gizem Doğan, ölümünün 3. yıl dönümünde memleketi Gaziantep'te anıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreni Gizem'in anıtının bulunduğu 'Yaşayarak Öğrenme Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gizem Doğan'ın ailesi ve arkadaşlarının katıldığı tören öncesinde Kuran'ı Kerim okunup dualar yapıldı.

Terörün kimseye faydasının olmadığını ifade eden Yetkinşekerci, "Terör belasında Gizem Doğan'ı kaybedeli 3 yıl oldu. İslam aleminin yaşadığı şu günlerde terör olaylarının ne kadar acı olduğunu, 3 yıl önce yaşanan saldırıda Avrupa devletleri de anladılar. Ama bu terör olayları hala devam ediyor. Terör olayları çok kötü Allah kimseye devletimize ve milletimize bu acıları yaşatmasın diyorum. Terör saldırıları nerede olursa olsun lanetle kınıyorum" diye konuştu.

Gizem Doğan'ın amcası Mehmet Doğan ise, bu etkinliği gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve idarecilerine teşekkür ederek, "Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

Törende Gizem Doğan'ın yakınları ve sevenleri anıtına karanfil bırakıp dua ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gizem Doğan'ı Unutmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement