Gkv Özel Liselerinde "Kariyer Günleri" Doludizgin - Son Dakika
Yerel

Gkv Özel Liselerinde "Kariyer Günleri" Doludizgin

Gkv Özel Liselerinde "Kariyer Günleri" Doludizgin

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin birçok meslek dalını yakından tanıması amacıyla düzenlenen kariyer günleri devam ediyor.

20.04.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin birçok meslek dalını yakından tanıması amacıyla düzenlenen kariyer günleri devam ediyor.

GKV 'Kariyer Günlerinde' Okan Üniversitesi rektör yardımcısı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enar Tunç ve Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram'ı ağırladı.

Öğrencilerin gelecekle ilgili mesleki seçimlerini doğru yapmalarını hedefleyen ve geleneksel olarak her yıl periyodik olarak düzenlenen kariyer günleri programı çerçevesinde Okan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enar Tunç ve Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram'ı ağırlayan GKV Özel Okulları akademik kariyerlerin önemine ilişkin sunumlar aldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Müfit Taşlıyar " Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin akademik başarılarını arttırmaları yanında sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da etkin rol alabilmeleri yönünde yürüttüğü çalışmalara paralel olarak gelecekle ilgili mesleki tercihlerine yardımcı olabilmek için düzenlenen Kariyer Günlerinde bir çok mesleğin önde gelen isimlerini ağırlamış ve mesleki alandaki bilgilerini öğrencilerle paylaşmalarını gerçekleştirmiştir. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde 11. Sınıf öğrencileri farklı meslekleri yakından tanıma fırsatı buldular. 3 gün süresince devam eden etkinlik kapsamında öğrenciler; eşit ağırlık, mühendislik-mimarlık ve sağlık bilimleri alanlarında uzman kişilerle bir araya geldiler. Okan Üniversitesi rektör yardımcısı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enar Tunç meslek seçimi ile ilgili bir sunum yaparak eşit ağırlık öğrencilerinin sorularına cevap verdi. Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram okulumuzdaydı. Sayın Bayram kimler mühendis olabilir, bir mühendisin sahip olması gereken özellikler nelerdir gibi konularda öğrencilerimizi aydınlattı. Bunun yanında sağlık bilimleri kapsamında tıp, diş hekimliği, eczacılık ve beslenme ve diyetetik bölümleri tanıtıldı." dedi. Kariyer Günleri etkinliklerinin kendileri için çok faydalı olduğunu ifade eden öğrenciler ise böyle etkinliklerle gelecekte sahip olmak istedikleri meslekleri seçebilmelerinin daha çok kolaylaştığını belirterek okul idaresine ve katılımcılara teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv Özel Liselerinde 'Kariyer Günleri' Doludizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement