Göbel'de Yeni Aile Banyolar Hizmete Giriyor - Son Dakika
Yerel

Göbel'de Yeni Aile Banyolar Hizmete Giriyor

Göbel\'de Yeni Aile Banyolar Hizmete Giriyor

Tavşanlı'nın turizm alanında en değerli bölgesi Göbel'de yapımı tamamlanan yeni aile banyolarının yakın zamanda hizmete başlayacağı bildirildi.

15.11.2014 12:06  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'nın turizm alanında en değerli bölgesi Göbel'de yapımı tamamlanan yeni aile banyolarının yakın zamanda hizmete başlayacağı bildirildi.

Şehir gürültüsünden uzak temiz havası, bol oksijeni ve mineral zengini suyuyla hem dinlenme hem de şifa merkezi olan Göbel Termal Tesisleri'nde belediye çalışmaları devam ediyor. Göbel Termal Tesisleri'nin girişinde bulunan çift taraflı büyük havuzun arka tarafında ki alanda inşa edilen 4 adet yeni özel aile banyolarının kısa zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan, "Tavşanlı'nın dışa açılan kapısı ve fuarlarda sürekli olarak tanıtımını yaptığımız şifalı suyu ve bol oksijenli havası olan Göbel Termal Tesislerine yatırımlarımız devam ediyor. İnşaatı tamamlamak üzere olan 4 adet yeni özel aile banyoları faaliyete geçirmek için son rötuşlar yapılmakta. İsteyen ailelerin tercih edebileceği ve gelen istekler üzerine içerisinde tuvaleti, duşu gibi gereksinimleri de içerisinde kapsayan banyoları kullanabilecekler. Dışarıdan gelen vatandaşlarımızın ve Tavşanlı halkının konaklayıp temiz havasıyla tatil yapabilecekleri Göbel Termal Tesisleri'ne yeni yatırımlarımız devam edecek" dedi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göbel'de Yeni Aile Banyolar Hizmete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement