Gökçebey'e 200 Bin TL'lik Bakka Projesi - Son Dakika
Yerel

Gökçebey'e 200 Bin TL'lik Bakka Projesi

Gökçebey\'e 200 Bin TL\'lik Bakka Projesi

Gökçebey Kaymakamlığı’nın Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKKA) sunmuş olduğu, 200 Bin TL’lik “Yöresel Herkime Evinin Kültür Turizmine Kazandırılması” projesi kabul edildi.

02.09.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökçebey Kaymakamlığı'nın Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'na (BAKKA) sunmuş olduğu, 200 Bin TL'lik "Yöresel Herkime Evinin Kültür Turizmine Kazandırılması" projesi kabul edildi.

Proje Başkanlığını Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin'in yaptığı, Koordinatörlüğü'nü Kadir Çelik ile AB Proje Ekibi ve Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın sahiplendiği, ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Hacımusa Muhtarlığı'nında başvuru sahibi olduğu 200 Bin TL'lik projenin kabul edilmesiyle birlikte proje hayata geçirilecek. Proje hayata geçirilmesiyle Hacımusa Köyü'nde bulunan eskiye dayalı 70 evden 1 adetinin restore edilmesiyle turizme kazandırılmasına ve Gökçebey ile yöre halkının kalkındırılması hedefleniyor. Proje bu yöre için bir ilk niteliğinde olup, daha sonraki yapılması planlanan birçok projenin önünü açması bakımından da çok önemli olduğu vurgulandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey'e 200 Bin TL'lik Bakka Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement