Gökhan Güney Şanlıurfa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Magazin

Gökhan Güney Şanlıurfa'ya Hayran Kaldı

Gökhan Güney Şanlıurfa\'ya Hayran Kaldı

Sanatçı Gökhan Güney, özel bir televizyonun çekimleri için geldiği Urfa'da, sıra gecesine katılıp sanat müziği ve Urfa türküleri söyledi.

15.03.2013 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Gökhan Güney, özel bir televizyonun çekimleri için geldiği Urfa'da, sıra gecesine katılıp sanat müziği ve Urfa türküleri söyledi.

Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibinin El Ruha Otel'de düzenlediği programa Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve belediye başkan yardımcıları katıldı. Çiğ köftenin yoğurulduğu, türkülerin seslendirildiği gecede, Gökhan Güney'in seslendirdiği şarkıların ardından Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba "İnsanlar yaşlansa da sesleri hep genç kalıyor. Gökhan Güney'in sesini daha oturmuş buldum" dedi.

URFA'NIN İNSANI TARİHİ VE KÜLTÜRÜ GİBİ SAĞLAMDIR

Askerliğini 1975 yılında Urfa'da yaptığını söyleyen Gökhan Güney de, "Urfa çok değişmiş. Ama insanı tarihine, kültürüne sahip çıkıyor. Mutfak Müzesi'ni, İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'ni gezdim

duygulandım. Orada sanatçılarına Urfalının nasıl sahip çıktığını gördüm. Tabi burada Belediye Başkanı Fakıbaba'nın da emekleri olduğunu gördüm. Urfa'nın tarihi ve kültürü gibi insanı da sağlamdır" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gökhan Güney Şanlıurfa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement