Gökhan Töre'den Beşiktaş Resti - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre'den Beşiktaş Resti

Gökhan Töre\'den Beşiktaş Resti

Kartal’a gelebilmek için can atan Gökhan Töre, Rubin Kazan'a rest çekti.

13.07.2014 04:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminde Beşiktaş’ın liste başı isimlerinden Gökhan Töre, kulübü Rubin Kazan’a rest çekti. Genç oyuncu, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifin kabul edilmemesi nedeniyle Rubin Yönetimi’ne, “Ya Beşiktaş forması giyerim ya da sizde hiç oynamam. Kadro dışı kalmaya bile razıyım. Futbol hayatımın en güzel günleri orada geçti. O yüzden bırakın kiralık olarak gideyim” diye konuştuğu öğrenildi.

7.5 milyon euroluk bonservis bedeli nedeniyle Gökhan Töre’yi yeniden kiralamak isteyen ve son olarak Rubin Kazan’a 750 bin euro kiralama bedeli önerisinde bulunan Beşiktaş Yönetimi, olumsuz yanıt alsa da bu transferin peşini bırakmıyor. Yeni teklife 3.5 milyon euro bonservis bedeli de koyan siyah-beyazlılar, Gökhan Töre’nin resti sonrasında yeni bir teklif daha sunacak. Gökhan Töre’yi, İngiltere kampına yetiştirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, son hazırladığı önerisinde, Rubin Kazan’a kiralama bedeli olarak 1 milyon euro verecek, satış opsiyonu olarak da bonservisine 3 milyon 750 bin euro değer biçecek.

Motta taktiği

Beşiktaş Yönetimi, bu teklif karşısında yine olumsuz yanıt alırsa, transfer çalışmalarını tamamen Gökhan Töre’ye bırakacak. Daha önce bu taktiği Ramon Motta’da deneyen siyah - beyazlı kulüp, aksi takdirde yeni arayışlar içine girecek.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gökhan Töre'den Beşiktaş Resti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement