Gökhan Töre, Esmer Güzelle Yakalandı - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre, Esmer Güzelle Yakalandı

Gökhan Töre, Esmer Güzelle Yakalandı

Gece kulübünde esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği güzeli sıkışan trafikte arabasına aldı.

21.11.2015 09:21  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, önceki gece çapkınlık turunda objektiflere takıldı. Bir mekanda tanıştığı esmer kızla görüntülenmemek için ilginç bir taktik deneyen Beşiktaşlı futbolcu, kardeşiyle mekandan gönderdiği kızı sıkışan trafikte arabasına aldı.

GÖKHAN HEDEF ŞAŞIRTTI

Sözcü'de yer alan habere göre; Sevgilisi Sophia ile altı yıl süren birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Beşiktaş'ın yıldızı, esmer bir güzelle kaçamak yaparken objektiflere yansıdı. Yıldız futbolcu önceki akşam Alper Potuk, Necip Uysal ve Ozan Tufan'ın yanı sıra kardeşi ve menajerinin de bulunduğu bir grupla alkolsüz eğlence mekanı Huqqa'da eğlendi.

TRAFiKTE DEĞiŞ TOKUŞ

Töre gecenin sonunda mekandan menajeriyle ayrıldı. Yetenekli futbolcu içeride birlikte eğlendiği iki kızı ise kardeşiyle on dakika önce mekandan gönderdi. Suada'nın önünde kardeşi ve esmer güzelin olduğu aracın yanına yanaşan futbolcunun menajeri kardeşinin otomobiline, esmer kızlardan biri de Töre'nin aracına geçti. Trafikteki bu değiş tokuş objektiflere yansıdı.

Son Dakika Spor Gökhan Töre, Esmer Güzelle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ABEEEYYY: Bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 22 0 Yanıtla
  • Baatin: Adam bekar ve genc.. Haber mi bu simdi.. 5 5 Yanıtla
  • en iyisi: Turmenler şehit gi t ona yakin 3 1 Yanıtla
  • OğuZHanyakuppfanıı: Esmer güzelide Esra Bilgiç oyuncu (Halime sultan nami değer) gecen maç günüde huqqada o kızla beraber izliyordu maçı birde evındeymıs gıbı fotoraf atdı orası huqqa vip odaları sevgılısı ve arkadasları ıle bu arada hasta felanda değıldı sadece yenı sevgılısı ıle zaman geçırmeyı sevıyor bızımkı ;)))) 1 0 Yanıtla

Advertisement