Gökhan Töre Transferinde Flaş Gelişme - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre Transferinde Flaş Gelişme

Gökhan Töre Transferinde Flaş Gelişme

Gökhan Töre’yi çok isteyen Bilic ile görüşen siyah-beyazlı yöneticiler, önemli bir karar aldı.

20.07.2014 09:33

Rubin Kazan Yönetimi ile bonservis konusunda anlaşılmasına rağmen, Gökhan Töre’nin parasal ısrarı yüzünden transferi bitiremeyen Beşiktaş Yönetimi, önceki gece takımın kamp yaptığı otelde transfer zirvesi gerçekleştirdi. Başkan Fikret Orman, Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Mete Vardar ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ile Teknik Direktör Slaven Bilic, toplantıya katılan isimler oldu.

Demba Ba transferinden sonra nasıl bir yol haritası çizilmesi gerektiğini konuşan yönetim ve teknik heyet, Gökhan Töre konusunda taviz verilmemesi yolunda fikir birliğine vardı. Buna göre Beşiktaş, ancak önerdiği rakamı kabul edecek, bunun dışında pazarlığa girmeyecek.

2.5 milyon Euro istiyor

Gökhan Töre’yi isteyen Bilic ile konuşan yönetimin, “Biz bu oyuncunun bonservisi konusunda kulübüyle el sıkıştık. Ama Gökhan’ın istediği yıllık ücret, takım içi dengeleri açısından bizi zor durumda bırakır. Eğer bizim istediğimiz rakamlar olmazsa Gökhan Töre’nin yerine başka bir oyuncu transfer ederiz” dedikleri öğrenildi.

Beşiktaş’tan, tüm bonuslarla birlikte yaklaşık 2.5 milyon euro isteyen Gökhan Töre’nin bu talebine olumsuz yanıt veren siyah - beyazlı yönetimin, Bilic’e ayrıca, “Kadronda Kerim var. Gökhan Töre transferi bize çok maliyetli gelecekse, bir yabancı kanat oyuncusu da dahil ederiz” önerisini de bulunduğu bildirildi.

kaynak: skorer

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gökhan Töre Transferinde Flaş Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement