Göksu Hastane Yöneticileri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Göksu Hastane Yöneticileri İle Buluştu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul'daki hastanelerde görev yapan bazı başhekim ve yöneticilerle bir araya geldi.

28.02.2015 15:38

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul'daki hastanelerde görev yapan bazı hastane yöneticileri ile buluştu. Belediye ve hastaneler arasındaki iletişimin sağlanması amacıyla düzenlenen toplantı Başkan Göksu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Göksu'nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Esenler İlçe Sağlık Müdürü Sevilay Bektaş, Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Uzun, Esenler'deki özel hastanelerin ve İstanbul'daki hastanelerde görev yapan bazı başhekim ve yöneticiler katıldı.

EN GÜZEL TARAFI DUA ALMAKTIR

Toplantıda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Vatandaşlardan bize gelen en yoğun talepler hep sağlık hizmetleriyle alakalı oluyor. Biliyorsunuz biz halkımızın sadece belediye ile ilgili sorunlarını değil, hayata dair tüm sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Biz idareciler Cennet'e de Cehennem'e de çok yakınız. İdareciliğin en güzel tarafı insanlardan dua almaktır. Siz bizden daha çok dua alıyorsunuzdur. Çünkü insanın sağlığından daha önemli bir şey yok. Tanışma ve fikir alışverişi sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu toplantıda, istedik ki sağlık hizmetleri ile ilgili olarak birlikte 'Neler yapabiliriz?'i görüşmek için bugün bir araya gelelim. Başhekimlerimiz bize her zaman yardımcı oluyorlar. Bu toplantı ile size teşekkür ediyorum" dedi.

Başhekim ve hastane yöneticileri de kendilerini Esenler'de ağırlayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya, ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu Hastane Yöneticileri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement