Gölbaşılı Sahneye Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Gölbaşılı Sahneye Akın Etti

Gölbaşılı Sahneye Akın Etti

11. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin ikinci gününde konser veren Mustafa Özcan, Gölbaşılıları coşturdu.

22.09.2014 08:59  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin ikinci gününde konser veren Mustafa Özcan, Gölbaşılıları coşturdu. Mustafa Özcan, kendisini izlemeye gelen Gölbaşılı hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Atatürk Sahil Parkı'nı dolduran Mustafa Özcan hayranları sanatçının söylediği şarkılarla coştu. Sanatçıya Gölbaşılıların yanı sıra Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın da eşlik etmesi konser alanında unutmaz anlar yaşattı. Sanatçı Mustafa Özcan, hayranlarının şarkılarına eşlik etmesinden hayli memnun oldu ve hayranlarının sahne önünün de çalınan müziklere eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Sanatçı Mustafa Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a da teşekkür ederek, Gölbaşı'nda bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

SEVGİ ÇİÇEĞİ TABLOSU HEDİYE

Sanatçı Mustafa Özcan'a şenlik anısına Gölbaşı'nın simgesi sevgi çiçeği tablosunun yanı sıra Gölbaşı'nın önemli markalarından biri olan üzerinde sanatçının isminin yazılı olduğu bir Mogan bıçak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşılı Sahneye Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement