Golf Gtd Variant Cenevre'yi Bekliyor - Son Dakika
Otomobil

Golf Gtd Variant Cenevre'yi Bekliyor

Golf Gtd Variant Cenevre\'yi Bekliyor

CARMEDYA.COM – 1982 yılından bu yana GTD logosu Volkswagen markası açısından ekonomik motora sahip sportif otomobilleri tanımlamakta kullanılıyordu.

02.02.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1982 yılından bu yana GTD logosu Volkswagen markası açısından ekonomik motora sahip sportif otomobilleri tanımlamakta kullanılıyordu. Ancak bu çizgiyi kökten değiştiren ilk hamle geldi ve Golf model gamının Variant yani station wagon versiyonunda GTD logosu yer almaya başladı. Gran Turismo Diesel kelimelerinin kısaltması olan GTD logosuna sahip versiyon Nisan ayından itibaren Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenmesinin ardından Avrupa pazarlarında satışa sunulmaya başlanacak.



2.0 litrelil ve 184 HP’lik TDI motor seçeneğiyle fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanmasını 7.9 saniyede gerçekleştiren Golf GTD Variant’ın motoru 380 Nm’lik tork değeriyle öne çıkıyor.


17 inç jantları, siyah tavan rayları ve çift krom egzoz çıkışıyla dikkat çeken model, kendisine has GTD tamponları ve özel radyatör ızgarasıyla ailenin diğer modellerinden farklılaşıyor.  Araçta aynı zamanda kırmızı renkli fren kaliperleriyle birlikte 18 inç jant opsiyonu da sunulacak.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Golf Gtd Variant Cenevre'yi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement