Görele Belediyesi'nden Halk Konseri - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi'nden Halk Konseri

Görele Belediyesi\'nden Halk Konseri

Giresun’un Görele İlçe Belediyesi tarafından Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla konser düzenlendi.

14.02.2014 11:19

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi tarafından Görele'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla konser düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Türk Halk Müziği Konserinde Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri Müzik Öğretmeni Mustafa Bebek önderliğinde, izleyenlere müzikli dakikalar yaşattı.

Görele'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını, bu şehrin halkı, ülkemiz işgal altındayken namusunu, toprağını ve bayrağını savunmak için bir direniş destanı yazan, unutulmaz kahramanlıklara imza atan bir halk olduğunu belirten Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, "Destansı mücadeleler sonunda bizlere emanet edilen ülkemiz ve milletimizin daha özgür, daha çağdaş, daha demokratik bir yapıya kavuşması için, bizlerin de büyük bir özveri ve gayretle çalışmamız gerektiği unutulmamalıdır. Görele'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü kutladığımız bugünde bütün dünyaya mesajımız; barış, sevgi ve kardeşliktir" dedi.

Belediye tarafından düzenlenen halk konseri, yöresel sanatçıların sahne almasının ardından sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi'nden Halk Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement