Görele'de Atık Pil Toplama Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Görele'de Atık Pil Toplama Kampanyası Başlatıldı

Görele Belediyesi ve Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu tarafından "temiz çevre, temiz toplum" sloganıyla atık pil toplama kampanyası başlatıldı.

07.04.2016 16:07

Görele Belediyesi ve Görele Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu tarafından "temiz çevre, temiz toplum" sloganıyla atık pil toplama kampanyası başlatıldı.

Görele Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan ve 3 gün boyunca açık kalacak stantta okul öğrencileriyle bir araya gelen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, atık pilin hem çevre hem de insan sağlığı açısından oldukça zararlı maddeler içerdiğini söyledi.

Erener, kampanyaya destek verilmesini isteyerek, şunları dile getirdi:

"Belediye olarak hem insan sağlığını hem de çevre sağlığını tehdit eden atık pillerin toplatılarak, muhafazasını sağlamak amacıyla kardeş okulumuz izci grubu öğrencilerimizle atık pil toplama kampanyası başlattık. Atık pil toplama kampanyasına tüm Görele halkının destek vermesini bekliyoruz. Çöp yerine atık pil kutularına atılan piller yeniden işlenerek, birçok ürünün hammaddesi olarak kullanılabilmektedir. Çocuklarımıza daha sağlıklı bir gelecek bırakmak için pillerimizi bundan böyle atık pil kutularına atarak hem çevreyi korumuş, hem de geleceğimizi kirletmemiş olacağız."

Okul izci lideri Müsamettin Dalgıç ise atık pil toplama kampanyasıyla çocukları, onların vasıtasıyla da insanları çevreye karşı duyarlı olmaya yönlendirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Görele'de Atık Pil Toplama Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement