Görele'de "Baba Ölme Seni Seviyorum" Projesi - Son Dakika
Yerel

Görele'de "Baba Ölme Seni Seviyorum" Projesi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sigara ile ilgili başlatılan projede yarı yarıya başarıya ulaşıldığı bildirildi.

08.04.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sigara kullanımının azaltılması ve önlenebilmesi amacıyla başlatılan "Baba Ölme Seni Seviyorum" Projesi'nde yarı yarıya başarı sağlandığı bildirildi.

Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 2 yıl önce velilerde, öğrencilerde ve gençlerde sigara kullanımının azaltılması ve önlenebilmesi amacıyla "Baba Ölme Seni Seviyorum" Projesi'ni başlattıklarını hatırlattı.

Proje ile sigaranın insan vücudunda meydana getirdiği yıkımı anlatan bir çalışma yürüttüklerini, bu kapsamda başta okullar olmak üzere kentin birçok yerine ise uyarıcı afişler asarak okullarda konferanslar düzenlediklerini belirten Küçükali, şunları kaydetti:

"Önce resimli olarak okullara astığımız uyarıcı afişler ve düzenlediğimiz konferanslarla öğrencilerimizi sigara, uyuşturucu ve bir çok kötü alışkanlıklardan nefret etmelerini ve hayatları boyunca bunları kullanmamalarını hedefledik. Velilerin çocuklarını her şeyden çok sevdiğine inanarak, çocuklarımız vesilesiyle velilerimizi de bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalıştık. Bugüne kadar yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde Görele'de ailelerde yarı yarıya bir başarı sağladığımızı gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Projemizi en iyi şekilde uygulamaya koyan okul yöneticilerine teşekkür ediyorum." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de 'Baba Ölme Seni Seviyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement