Görele'de Keman Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Görele'de Keman Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Görele\'de Keman Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Görele ilçesi Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen ‘Keman Eğitimi’ kursunda başarı gösteren 15 kursiyere belgeleri verildi.

03.05.2014 17:24

Görele ilçesi Halk Eğitim Merkezi'nce düzenlenen 'Keman Eğitimi' kursunda başarı gösteren 15 kursiyere belgeleri verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selim Kul, ilçede ilk defa keman kursu açıldığını ve ilk defa 15 kursiyerin belge almaya hak kazandığını söyledi.

İlçede kemençe, gitar ve bağlama kursu da açtıklarını belirten Kul, "İlçemizde ilk defa keman kursu açılarak, ilk defa 15 kursiyerimize belgelerini verdik. İki etap olarak verilen kursta kursiyerlerimiz yeteneklerini gösterme fırsatı buldu. Bizlerde Halk Eğitim Merkezi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. İlerleyen zamanlarda keman kursumuzun ikincisini açmayı hedefliyoruz. Çocukların kemana olan ilgisi oldukça fazla. Halkımızın ihtiyaç duyduğu kursları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Kurs eğitmeni Pelin Buse Kaya ise çocuk yaşta çalmayı öğrendiği kemanı yeni nesillere aktardığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kursiyerler belgelerini kurs eğitmeni Pelin Buse Kaya'nın elinden aldılar. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Keman Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement