Görele'de Mesire Alanları Güvenlik Kamerasıyla İzlenecek - Son Dakika
Yerel

Görele'de Mesire Alanları Güvenlik Kamerasıyla İzlenecek

Görele Belediyesince mesire alanlarına oluşabilecek olumsuzlukların ortadan kaldırılması amacıyla güvenlik kamerası yerleştirildi.

10.07.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Belediyesince mesire alanlarına oluşabilecek olumsuzlukların ortadan kaldırılması amacıyla güvenlik kamerası yerleştirildi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, piknik yapmaya gelen vatandaşları rahatsız edebilecek tüm olumsuzlukları bertaraf etmek için bu uygulamanın şart olduğunu söyledi.

Güvenlik kameraları ile mesire alanlarının her bölgesinin rahatlıkla izlenebileceğini ve kayıt altına alınacağını belirten Erener, şunları kaydetti:

"Son günlerde piknik alanlarımızda meydana gelen olumsuzluklar bizleri üzmüştür. Vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Bu faili meçhul olayları ve olumsuz hareketleri ortadan kaldırmak için piknik alanlarımıza güvenlik kamerası yerleştirdik. Piknik alanlarımız 7 gün 24 saat izlenerek kayıt altında olacaktır. Emniyet ve belediye ekiplerince izlenecek olan güvenlik kameralarının yerleştirilmesinde emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Mesire Alanları Güvenlik Kamerasıyla İzlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement