Görele'de Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Görele'de Öğrenciler Yararına Kermes

Görele\'de Öğrenciler Yararına Kermes

Görele Bilim ve Kültür Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

19.05.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Bilim ve Kültür Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Hayrullah Koç Parkı'nda düzenlenen kermeste gıda maddelerinin yanı sıra çeşitli giyim ve hediyelik eşyaların satışı gerçekleştirildi.

Derneğin yönetim kurulu başkanlarından Hasan Keşmer, kermesin açılışında yaptığı açıklamada, hedeflerinin istikbalin teminatı ve huzurlu yarınlar için, inançlı bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi.

Bu hizmetin gönül birliği üzerinde açıldığını belirten Keşmer, "Bu gönül hizmetlerinin maddi kaynağı ise sadece hayırsever milletimizin gönül pınarlarından coşan yardımlardır. Kimisi zihnen ve fikren, kimisi manevi ve bedenen yardımcı olmuşlardır. Herkesin bu kermeste bir emeği vardır. Bayrağa ve milletimize hizmet etmek için bir aradayız. Ben emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise amaçlarının büyük olduğunu belirterek "Bilindiği üzere acımız büyük. Aklımız da, fikrimiz de Soma'da yaşanan o faciada. Allah milletimize bire daha böyle acılar yaşatmasın. İhtiyaç sahibi öğrencilerin yanı sıra Soma'nın da bu tür yardımlara ihtiyacı var. Bizim de bu kapsamda birçok faaliyetlerimiz olacak. Ben bu kermeste emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kermesin, 27 Mayıs'a kadar açık kalacağı öğrenildi.

Açılışa, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, bazı siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement